torstai 14. heinäkuuta 2016

Lihavan naisen kesäretongit

Joooooei onnistu mikään garderoobikuvaaminen meidän huushollissa. Jospa aina ehtisi näpsäistä kuvan kulloisestakin asukokonaisuudesta, sarjassamme Lihavan naisen kesäretongit. Syy, miksi näitä kuvia haluan otattaa ja tänne laittaa ei suinkaan ole se, että mulla olisi jotenkin valtaisan hienoja vaatteita mitä esitellä, päin vastoin. Haluan kokeilla, josko kuvien kautta alkaisin nähdä itseni jotenkin positiivisemmassa valossa. Ajatuksella 'teen jo nyt niitä asioita joita tekisin jos olisin pienempi', ja kameran eteen asettautuminenhan on sitä vihoviimeistä hommaa kun omassa olemuksessaan ei näe kehuttavaa. Tulta päin siis, sinne-päin-voimaanuttavaa valokuvausta harrastaen. 

Mutta. 

Luonnollisesti olin ajatellut, että kuvat ovat silleen viehkeitä (niin viehkeitä kuin meikäläisestä vain saa), hyvin aseteltuja ja hyvästä kuvakulmasta jne jne, että kuvat täyttäisivät tarkoituksensa - tuntisin itseni kauniiksi ja tulisin hyvälle päälle. Tässäpä sitten lopputulos:


Siinäpä meillä hehkeä kotiäiti ryppyisessä kesälookissaan. :D

Minenjjjaksa.


Kuvien oton jälkeen Riitu alkoi heräillä joten enpä ehtinyt näitä katsastaa ja otattaa toisenlaisia. Eli näillä mennään. :D Mutta muistanpahan kyllä itsekin nyt, että alaviistosta EI kuvata. Ja sormet sivuun.

Eniveis, tänään Lihavan naisen kesäretonkina Elloksen valkoinen hame sekä useamman vuoden vanha valkoinen t-paita, oliskohan Seppälästä tai KappAhlista tai jostakin vastaavasta. Kauniisti ryppyyn jo menneinä kaikkien aamuhäsellysten yhteydessä. Valkoinen - ei mikään mairitteleva väri, etenkin kun paidoista näkee usein läpi. Mutta senkin suhteen olen päättänyt alkaa rohkeammaksi, ei aina vain tummia värejä, vaikka lihava olenkin. Enkä tunge alle myöskään mitään toppia kuumina päivinä, jotta kaikki muhkurat eivät näkyisi. Näkykööt. Voipi olla, että kunhan tyttö kasvaa ei valkoinen ole mikään järkevä väri muutenkaan, mutta vielä tänä kesänä menee. 

Lisää kuva- ja vaatetraumojen purkua seuraa, aina kun ehditään. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti