keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Kesähiukset

Mulla on aina ollut ohkainen hiuslaatu, semmoinen perisuomalainen luihake. Plussana on kyllä ollut taipuisuus, tosin harvoin se hius on taipunut juuri siihen suuntaan kuin itse olisin halunnut. :D Raskausajasta hiukset tykkäsi kovasti. Tuntui, että ne vahvistuivat todella paljon ja olivat kaikin puolin hyväkuntoiset. Muutama viikko sitten alkoikin melkoinen kato. Hiusta on lähtenyt päivittäin niin harjatessa kuin suihkussa, ja hiuksia on löytynyt ihan kaikkialta. Päätinkin sitten, että on aika leikata jälleen lyhyempi malli. Hieman haikein mielin tosin, en tiedä mikä fiksaatio mulla on hieman pidempään hiusmalliin. Olin vuosia lyhythiuksinen punapää, joten lyhyeksi leikkaaminen tuntuu jotenkin paluulta entiseen. Mutta toisaalta, mallit vaihtelee eikä värikään enää ole ihan leiskuvan punainen. :) Pirteämpi olo on kyllä heti, eli ihan paikallaan oli pieni uudistautuminen.

Pikaisesti kampaajalle lähtiessä napsaistut ennen-kuvat:Ja ta-daa, tässä lopputulos:


Pituus sivuilta on oikein sopiva, ei jätä täysin näkyviin meikäläisen jyhkeää leukaa eikä myöskään kaksoisleukaa, jonkahan näissä tällaisissa kuvissa hienosti saa piiloon hieman kameraa keikauttamalla... ;) Mutta sieltä se löytyy. Takaa ei nyt kuvaa ole, mutta niskasta hiukset ovat siis täysin lyhyet ja siitä kerrostuu päältä hieman pidemmiksi. Tyytyväinen olen, vaikka viimeistelyn puolivälissä meinasi hirvittää ja naurattaa. Kampaaja siis alkuun tottakai föönäsi oikein kunnolla, osio osiolta, niin että hiukset olivat silleen hienosti laineilla pallon muodossa pään ympärillä. Ja peilistä katsoi vastaan Hyacinth Bouquet. :D Tirisin siinä jo itekseni, että ei kait sitä tällaiseksi jätetä ja onneksi kampaaja sitten nappasikin suoristuraudan, että muokataanpa vielä noita sivuja että ei ole ihan noin pallo. Ja siinä vaiheessa tunnustin tämän peilinäkyni. Ja nauruksihan se meni. :D Myönnän että olen sellainen ihminen, että en tuossa tilanteessa olisi kehdannut alkaa valittaman kampaajalle (jos Hyacinth-lookki olisi jäänyt) vaan olisin antanut olla, ja kotona sitten parhaani mukaan hieman korjaillut tilannetta. Maksava asiakas kyllä joo, mutta silti, tuollaisesta sanominen on mulle tosi vaikeaa. Miten lienee muilla. 

Tänään oli tarkoitus myös hieman kertoilla muutamasta kesävaateostoksesta, mutta eipä ehditty kuvailemaan kun oli kampaajaa ja lääkärineuvolaa ja kaikkea muutakin hässäkkää siihen päälle. Riitusta tuumi lääkäri, että hienosti kasvava ja kehittyvä kaunis tyttö, eli kaikki kohdillaan. :) Mutta katsotaan josko huomenna tulisi juttua rouva O:n kesälookista. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti